Servicii de Marketing Online

Servicii de Marketing online

Servicii de Marketing Online – introducere

Ați auzit cu siguranță de ceea ce mulți numesc servicii de marketing online dar nu știți cu ce se mănâncă? Nu vă faceți griji! Nu este atât de înfricoșător sau atât de complicat cum ar crede unii. Nu spunem că este ușor. Cu siguranță este nevoie de un timp pentru a stăpâni acest tip particular de marketing.
Dacă lucrați cu o agenție de marketing online, cu siguranță vă va fi mult mai ușor. Veți scuti destul de mulți bani și, cu siguranță, veți câștiga timp pe care să îl folosiți pentru companie.

Ca în fiecare nou început, vă veți lovi de o mulțime de necunoscute. După ce inițiați prima campanie de marketing online, veți vedea că funcționează. Apelați cu încredere la soluția noastră de marketing online. Veți înțelege că merită să porniți pe acest drum. Vă explic de ce.

Definiție și prezentare generală

Domnul Neil Patel descria această ramură nouă de servicii de marketing online ca fiind „un efort de a răspândi informații despre o companie sau serviciile acesteia ce se folosește de internet pentru a ajunge la oameni”. Lucrurile s-au mai schimbat puțin, dar în esență e adevărat ce spune distinsul domn.  Marketingul onlineinternet marketingul – sau digital marketingul – înseamnă utilizarea internetului pentru a veni în contact cu alte persoane, într-un mod care le va atrage atenția și îi va face să își dorească să te contacteze. Practic aștepți ca acei oameni să vină la tine, dar nu oricum, ci îi stârnești să facă asta. Și nu , nu e manipulare. E doar o formă iscusită de marketing, adică marketing online.

Solicita oferta!

marketing online

Marketing tradițional vs Servicii de Marketing online… sau mai bine zis diferența dintre un vânător și un pescar

Cu Marketingul tradițional sunteți de fapt un vânător. Adică îi urmăriți pe oamenii care trec pe lângă voi ca să le prezentați serviciile sau produsele. Nu știți dacă acel client este interesat sau nu de ceea ce vindeți. Uneori, această formă de abordare este pentru unii oameni destul de agresivă. Cel care își prezintă produsele sau serviciile vorbește prea repede și se ține “ca scaiul” de posibilul client.

Ei bine, Marketingul Online face exact invers sau, mai bine zis, îl momește pe posibilul client să cumpere sau să apeleze la serviciile oferite. În acest caz, nu mai ești vânător, ci pescar. Iar dacă clientul e stârnit de momeală și a mușcat, atunci poți să spui că ești chiar un pescar iscusit. 😊 Și unde mai pui că nu ai fost deloc agresiv, „prada” a venit singură la tine…

Mulți vor spune că rezultatul e același. Că și prin marketingul traditional poți prinde clienți mulți. Nu negăm asta, însă contează modul în care faci această pescuială și resursele folosite. Mergând pe marketing online îți scazi cheltuielile cu resursele implicate, comparat cu cheltuielile pentru un întreg departament de marketing tradițional. Cu ajutorul uneltelor de marketing online poți să vezi exact câți clienți au mirosit momeala aruncată, de câte ori au făcut asta și de câte ori s-au întors. În felul acesta îți poți da seama câți posibili clienți sunt în așteptare, iar dacă îți ajustezi puțin momeala, dacă o faci mai atractivă, sunt șanse destul de mari să îi prinzi și pe cei care deocamdată au mirosit de multe ori, dar nu au mușcat. 😊

Concluzie

Asta înseamnă Marketing Online și nu poți face folosind vechiul marketing, cel tradițional. Nici că puteam sa descrie mai epic diferenta majoră dintre cele doua. Echipa Creatori de Conținut  – exact asta face: crează conținut / content / texte pentru campanii online, newslettere,  descriere de produs, descriere de servicii etc. Textele vor fi unice și optimizate SEO astfel încât să te ajute în procesul de popularizare al produsului și / sau al brandului tău.

Solicita oferta!